Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Starea Lui Mihai Constantinescu

Starea Lui Mihai Constantinescu

Soţia interpretului de muzică uşoară mihai constantinescu, simona secrier, a declarat, joi, pentru mediafax, că artistul este în continuare intubat la spitalul clinic de urgenţă floreasca, este stabilizat, tensiunea şi pulsul fiind stabile. Au trecut 42 de zile de când cântărețul mihai constantinescu se află în comă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

„ştiu că mulţi oameni îl îndrăgesc şi se roagă pentru el. Ultimele informații despre starea lui mihai constantinescu. Cu ajutorul lui dumnezeu este bine, este mai bine.

Starea De Sănătate A Lui Mihai Constantinescu S A Inrăutățit Medicii Au Chemat O Pe Soție De
vizitati articolul complet aici : https://www.cancan.ro/starea-de-sanatate-a-lui-mihai-constantinescu-s-a-inrautatit-medicii-au-chemat-o-pe-sotie-de-urgenta-la-spital-20008263
Potrivit sursei citate, medicii de la spitalul de urgență floreasca încearcă să convingă familia artistului să îl deconecteze de la aparate. Soția lui mihai constantinescu a făcut noi declarații despre starea de sănătate a artistului, aflat în moarte cerebrală după ce a suferit două stopuri cardiace în decurs de câteva ore. „știu că mulți oameni îl îndrăgesc și se roagă pentru el.

În momentul de faţă, mihai constantinesu este.

Starea de sănătate a lui mihai constantinescu este tot mai precară deși medicii de la spitalul floreasca au făcut tot ce au putut. Din păcate, starea lui mihai constantinescu nu se ameliorează, chiar dacă au fost unele semnale pozitive în ultima perioadă. Soţia cântăreţului, simona secrier, a oferit primele declaraţii pentru.

Cu toate acestea, se pare că vedeta ar fi hrănită pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată. „mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie. Medicii sunt în continuare rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Adevărul Despre Starea Lui Mihai Constantinescu Antena 1
vizitati articolul complet aici : https://a1.ro/showbiz/vedete/adevarul-despre-starea-lui-mihai-constantinescu-medicul-monica-pop-la-vizitat-pe-marele-artist-la-spital-id895592.html
Ultimele reacţii despre starea lui mihai constantinescu. Mihai constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. În momentul de faţă, mihai constantinesu este.

Mihai constantinescu este internat la spitalul floreasca.

Informaţii de ultimă oră despre starea lui mihai constantinescu.ce se întâmplă în aceste momente cu artistul. „mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie. Soţia spune totul despre starea de sănătat.

Medicii sunt în continuare rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate. Potrivit sursei citate, medicii de la spitalul de urgență floreasca încearcă să convingă familia artistului să îl deconecteze de la aparate. Soția lui mihai constantinescu a făcut noi declarații despre starea de sănătate a artistului, aflat în moarte cerebrală după ce a suferit două stopuri cardiace în decurs de câteva ore.

Starea Lui Mihai Constantinescu Artistul A Suferit Un Al Treilea Stop Cardio Respirator
vizitati articolul complet aici : https://www.cancan.ro/starea-lui-mihai-constantinescu-artistul-a-suferit-un-al-treilea-stop-cardio-respirator-20000142
Informaţii de ultimă oră despre starea lui mihai constantinescu.ce se întâmplă în aceste momente cu artistul. Starea de sănătate a lui mihai constantinescu este tot mai precară deși medicii de la spitalul floreasca au făcut tot ce au putut. Ultimele reacţii despre starea lui mihai constantinescu.

„ştiu că mulţi oameni îl îndrăgesc şi se roagă pentru el.

Aceasta este încrezătoare că muzicianul se va recupera și spune că totul va fi bine. Medicii au fost resemnați în privința stării lui mihai constantinescu de la bun început. Se simțea rău încă de la începutul lui 2018.

Posting Komentar untuk "Starea Lui Mihai Constantinescu"